sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit de participació en la Jornada sobre Accessibilitat

El dilluns 23 de gener va tenir lloc la Primera Jornada sobre Accessibilitat a Vic. Organitzada per Válida sin barreras i l'Associació de Disminuïts Físics d'Osona (ADFO), es va celebrar a la seu d'aquesta última entitat. Més de 30 persones van assistir a la trobada i van poder veure i provar les últimes innovacions en accessibilitat i mobilitat en la llar.

En la primera part, Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, va realitzar una presentació de les últimes solucions tècniques. Des de salvaescaleras fins a adaptació de vehicles, els assistents a la jornada van poder veure i conèixer solucions per pràcticament tots els espais. 

En la segona part de la jornada es va realitzar una demostració pràctica de solucions en mobilitat. Una vegada més, la cadira de rodes Genny va ser el centre d'atenció. Les persones que van assistir van poder provar-la, conèixer el seu funcionament i fer un volt. Així també, Válida sin barreras va presentar la cadira de rodes Zinger i la cadira Raizer. 

Des de Válida sin barreras, volem agrair a tots els assistents la seva participació, així com a l'entitat ADFO la seva col·laboració.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu