sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit en la 17a edició de FiraGran: la Fira de les grans persones!

Màster class de música i moviment, una gran caminada, concurs de pintura, festival de corals, puntes de coixí, tai-txí, teatre, escriptura creativa… Tot aquest grapat d’activitats, i moltes més, són les que han pogut realitzar els milers d’avis que del 4 al 7 de juny han visitat la 17ª edició de FiraGran, una fira que pot presumir de ser la primera a Europa dedicada a les persones grans i que es consolida com la més important del sector.

L’objectiu d’aquesta Fira és promoure l’envelliment actiu, és a dir, que les persones grans portin una vida activa, accessible i participativa, i puguin conèixer tots els programes i solucions que realitzen empreses, institucions i organitzacions que treballen al seu favor.

En aquesta edició es va emfasitzar sobre el servei de teleassistència. A través d’aquest,  les persones grans que ho desitgen estan connectades des del seu domicili amb una central d’alarmes, que poden activar només prement un botó en cas de patir un emergència o qualsevol problema de salut.

A banda, en el marc de la celebració d’aquest saló també va celebrar-se unes jornades professionals, en les quals es va debatre sobre els processos d’envelliment i el Model d’Atenció Centrat en la Persona.

Válida sin barreras, sempre treballant per a fer la vida més fàcil i autònoma, va assistir a aquesta festa. Una Fira molt Gran per a persones molt vàlides!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu