sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit en la 53ª Festa del Pedal

Després de dies d'espera, ahir es va realitzar la “53ª Festa del Pedal” del GEiEG. A les 8:30 es va iniciar la recollida d'acreditacions dels assistents i el lliurament de la samarreta d'aquest any, amb el patrocini de Válida Lift (la divisió especialitzada en ascensors de Vàlida sense barreres). A les 9:00 es va iniciar la marxa amb el tradicional tret de sortida, realitzat per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.        

Els assistents es van dirigir a Bescanó, seguint el camí de la devesa de Salt. Vaig pesar al fang provocat pels últims dies de pluges i el canvi puntual de la ruta a l'altura de Bescanó, la pedalada va poder continuar sense problemes la resta de la jornada. Una vegada arribats a Sant Gregori, es va realitzar la parada per al desdejuni, abans d'iniciar el camí de tornada a la capital.

Acabada la pedalada, a les 14:30, en les pistes d'atletisme del GEiEG començava  “l’arrossada”, un tradicional menjar popular a l'aire lliure on més de 100 persones van poder gaudir de la tradicional paella.

L'esdeveniment d'aquest any va explicar també amb la col·laboració d'Àrea Adaptada, entitat que va vetllar a tot moment per garantir l'accessibilitat de tots els participants. Gràcies a ells i a l'assistència tècnica del GEiEG, totes les persones que van assistir a la festa del pedal d'aquest any van poder gaudir d'una manera accessible i divertida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu