sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit en la 6a. edició de la Marxa per la Paràlisis Cerebral

Més de 2.300 persones van participar en la Marxa per la Paràlisi Cerebral, que aquest diumenge 2 d'octubre es va celebrar al barri de Les Corts a Barcelona. Aquesta trobada esportiva-solidària té com a objectiu conscienciar sobre la realitat de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats afins, i lluitar per la igualtat d'oportunitats i la inclusió social.

La Marxa oferia dues possibilitats de recorregutuna, de 1km, i una altra, de 5km. Aquest fet va propiciar que fossin molts els que es calcessin les esportives. Tothom: nens, pares, mares, avis, àvies, de totes les capacitats i condicions s'hi van veure amb cor. El participant més petit de la Marxa tenia 15 dies! Més que una cursa, va ser una veritable festa, que a més va comptar amb la dinamització de l'actor Quim Masferrer.

Válida sin barreras va patrocinar aquest esdeveniment i va participar en aquesta Marxa tan especial i màgica. Aquí teniu algunes fotografies i en breu us compartirem un vídeo de la Jornada.

Endavant amb un món sense barreres, un món per a tothom!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu