sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Èxit en la Jornada de Portes Obertes de Válida sin barreras – Comercial Nonó

Dissabte passat 8 d'octubre va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes de Válida sin barreras – Comercial Nonó. El lloc escollit aquesta vegada va ser la seu de Girona, al polígon industrial de Montfullà, Bescanó.

L'esdeveniment va començar a les 10 del matí i s'allargaria fins a les 14:30, passant per ell més de 200 persones. Els assistents van poder gaudir d'una àmplia oferta d'activitats gratuïtes en una jornada amb un marcat to festiu i familiar. Algunes d'aquestes activitats van ser rutes en Segway, toro mecànic, pica-pica; a més de castells inflables i jocs pels més petits.

Per amenitzar la jornada, es van oferir dos concerts on van tocar els grups Parellop i Slow drivers. Tots dos van posar la nota musical a un dia on no va faltar el bon temps i les ganes de passar-ho bé.

Per la seva banda, Válida sin barreras va obrir per primera vegada el seu renovat showroom, on els assistents a la jornada van poder veure i provar en primera persona les últimes solucions en accessibilitat. Solucions com FIDUS o SOCIUS van sorprendre a més d'un pel seu excel·lent i fàcil funcionament.

En Comercial Nonó va tenir lloc el 6º concurs de carretilleros Linde. Més de 30 conductors van demostrar la seva habilitat al volant d'aquestes impressionants màquines. Al final de la jornada, vam poder conèixer els 3 guanyadors del concurs tas haver superat en un temps record les diferents proves de velocitat i precisió.

En el nostre Facebook podreu veure una selecció d'imatges de la jornada.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu