sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fantàstic Válida sin barreras CB MIFAS!

Els jugadors del Válida sin barreras CB MIFAS estan d’allò més satisfets, i és que aquest diumenge van superar al CAI Promeses de Saragossa per 50-38 en un partit jugat a casa i que va ser molt disputat. L’equip recupera així la 4ª posició a la Lliga.

Tot va començar amb una mica de tensió per part del Válida sin barreras CB MIFAS. Les passades no acabaven d'ajustar-se, les ocasions per encistellar es desaprofitaven, costava trobar bones posicions prop de la cistella… Però després d'un temps mort de 5’, van mantenir els nervis a ratlla i van aconseguir un lleuger avantatge de 14-9 al final de la primera part.

A mesura que avançava el partit el nostre equip anava guanyant punts al marcador, només la tercera part va ser molt igualada i el marcador reflectia durant moments uns idèntics 11-11.

Per sort, la part final va concedir 12 punts d'avantatge als locals convertint el partit en la 4ª victòria de la temporada d'un total de 8 partits.

La propera cita serà el 14 de febrer a les 19,00h, al pavelló de Girona Fontajau on el Válida sin barreras CB MIFAS disputarà un emocionant partit contra Sureste Gran Canaria Santa Lucía en Fontajau.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu