sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fantàstic Válida sin barreras CB MIFAS!

Els jugadors del Válida sin barreras CB MIFAS estan d’allò més satisfets, i és que aquest diumenge van superar al CAI Promeses de Saragossa per 50-38 en un partit jugat a casa i que va ser molt disputat. L’equip recupera així la 4ª posició a la Lliga.

Tot va començar amb una mica de tensió per part del Válida sin barreras CB MIFAS. Les passades no acabaven d'ajustar-se, les ocasions per encistellar es desaprofitaven, costava trobar bones posicions prop de la cistella… Però després d'un temps mort de 5’, van mantenir els nervis a ratlla i van aconseguir un lleuger avantatge de 14-9 al final de la primera part.

A mesura que avançava el partit el nostre equip anava guanyant punts al marcador, només la tercera part va ser molt igualada i el marcador reflectia durant moments uns idèntics 11-11.

Per sort, la part final va concedir 12 punts d'avantatge als locals convertint el partit en la 4ª victòria de la temporada d'un total de 8 partits.

La propera cita serà el 14 de febrer a les 19,00h, al pavelló de Girona Fontajau on el Válida sin barreras CB MIFAS disputarà un emocionant partit contra Sureste Gran Canaria Santa Lucía en Fontajau.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu