sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Félix Seguí abandera l'accessibilitat a Levante Televisió

levante tv entrevista salvaescaleras valida 2

El nostre company Félix ha resolt totes les preguntes que poden tenir les persones que estan pensant a instal·lar un salvaescales. Per què són necessàries les cadires salvaescales? Per a qui estan indicades? Com s'instal·len?…. Gràcies a les imatges de demostració i a l'explicació d’en Félix hem resolt els dubtes de tots els espectadors.

 

 

Mitjançant la seva experiència en el sector dels salvaescales, ha pogut informar l'audiència de Levante Televisió sobre els beneficis dels salvaescales per a millorar l'accessibilitat i la seguretat dins de casa. Moltes persones tenen dubtes respecte a com poden les cadires puja escales millorar la seva qualitat de vida. Algunes persones tenen por que sigui un mecanisme que ocupi massa espai o sigui molt complicat d'utilitzar. Tal com explica en Félix, «els salvaescales són fàcils d'utilitzar, només pitjant un botó puges i baixes les escales de forma asseguda i sense fer cap esforç. Són l'ajuda perfecta per a mantenir la teva autonomia dins de casa, per a accedir a qualsevol planta sense dependre de ningú i per a no tenir por de caure per les escales».

Moltes persones pensen que la seva escala té unes característiques tècniques molt complicades que impossibiliten la instal·lació d'un salvaescala. Alguns diuen que la seva escala és massa estreta, uns altres diuen que té massa inclinació… A Valida tenim una àmplia gamma de productes puja escala que permeten salvar trams en interior, en intempèrie i que s'adapten a tota mena d'escala, ja siguin rectes, corbes, amb replans intermedis o de caragol. Gràcies a en Félix, i a tot el nostre equip d'Assessors Tècnics distribuïts per cada província, les persones que ho sol·licitin poden rebre un assessorament totalment gratuït en salvaescales i a mesura de les seves necessitats.

Durant l'entrevista, en Félix també ha explicat per a què serveixen les plataformes salvaescaleras, molt recomanables per a les comunitats de veïns on viuen persones que van en cadira de rodes. També ha explicat com poden els elevadors verticals canviar l'accessibilitat d'un edifici sencer brindant d'autonomia i mobilitat a tots els veïns.

Cal destacar, que a Valida oferim servei de manteniment preventiu per a garantir la seguretat de les instal·lacions i allargar la vida útil de les màquines. Com bé explica en Félix, «és molt recomanable fer una revisió periòdica ja que permet estalviar molts diners en avaries. Amb un bon manteniment moltes avaries es poden evitar».

Aquesta entrevista ha servit per a acabar amb molts dubtes dels espectadors i aprendre com pot un salva escala millorar la nostra qualitat de vida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu