sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fer turisme d'aventures en cadira de rodes

turisme cadira de rodes

Per a aquest aventurer la discapacitat no li suposa cap impediment a l'hora de fer realitat el seu somni. I és que un accident de trànsit el va deixar en cadira de rodes mentre feia el servei militar. No obstant això, un bon dia va decidir agafar un handbike i partir fins a Islàndia on, en tan sol un mes, ha recorregut l'illa.

Cal dir que en Carlos és un cicloturista amb una àmplia experiència en reptes de superació. En la seva motxilla d'aventures està el Camino de Santiago i una ruta que va fer des de València fins a la Selva Negra alemanya.

L'aventura d'Islàndia li va suposar un doble repte i esforç, per la seva discapacitat física i pel clima hostil del lloc, caracteritzat per fortes ratxes de vent en contra.

No obstant això, les ganes, la il·lusió i la perseverança han convertit l'adversitat en una prova més de superació personal, demostrant una vegada més que la major discapacitat està en la ment. Si vols, pots aconseguir-ho.

Válida sin barreras, sempre al costat de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat, es suma a aquest esperit de superació personal per afrontar la vida amb el major positivisme.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu