sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fins on pot arribar l'amor d'un pare pel seu fill?

Tots els pares volen el millor per als seus fills i Dick Hoyt no és l'excepció. Dick és pare de Rick que per complicacions al moment del part, li va faltar oxigen i li van diagnosticar una cuadriplejia espástica i paràlisi cerebral (PC).

Pesi que els metges els van aconsellar de portar-ho a una residència ja que seria molt difícil que fos capaç de viure una vida normal en societat, els pares es van negar i van intentar millorar la seva condició amb tot el que podien. De fet, quan Rick tenia 10 anys, amb l'ajuda d'enginyers de la Universitat de Trufts i 5.000 dòlars li van construir un ordernador interactiu amb el qual ell fos capaç de comunicar-se.

Amb l'ordinador, Dick Hoyt va saber que el seu fill Rick era un gran apassionat dels esports, i que li faria molta il·lusió participar en una carrera a benefici d'un jugador de lacrosse que va quedar paralític.

Dick no era un corredor de llarga distància, però va córrer una marató de 5 milles empenyent la cadira de rodes del seu fill. Aquesta nit, Rick li va dir al seu pare que quan corria no sentia cap limitació.

A partir d'aquest moment, els dos van ser un. Van recórrer Amèrica durant 45 dies, es van unir al triatló, gràcies a l'ajuda especial d'una bicicleta de dues places per a ciclisme, una cadira a mida per córrer i una corda elàstica unida a la part davantera d'un pot en la pràctica de natació, entre uns altres.

Ja han passat 50 anys i junts han completat més de 1000 carreres. A més, Rick es va treure un títol en Educació Especial a la Universitat de Boston.

Això sí que és superació i amor sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu