sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Flamenc inclusiu per a persones en cadira de rodes

flamenc ball en cadira de rodes

L'art a la disposició de tothom. Gaudir del flamenc en carn i os. Ballar amb soltesa encara que sigui en cadira de rodes. No hi ha límits ni barreres que el ball flamenc no pugui superar. Així és el “Flamenc inclusiu”, un projecte del sevillà José Galán, al servei de totes aquelles persones amb discapacitat que van en cadira de rodes que vulguin portar-ho a la pràctica i aprendre les seves habilitats.

Malgrat dependre d'una cadira de rodes per moure's, els alumnes d'en José arriben fins i tot a ballar sevillanes, alguna cosa gairebé impensable des de fa poc temps. I és que com bé explica, els límits estan en la ment de cada persona.

José Galán, ballarí precoç i coreògraf, als seus 18 anys ja disposava del Títol de Dansa Espanyola i va començar a actuar en companyies de dansa molt rellevants. La seva professionalitat, al costat dels seus coneixements en pedagogia, han propiciat el que és avui una realitat a favor de la inclusió de les persones amb diversitat funcional. José Galán es defineix a si mateix com “un activista que vol aconseguir coses a través de l'art” amb la voluntat que les persones no es quedin a casa sense gaudir del ball flamenc, ni creguin que la seva discapacitat els hi ho pot impedir.

Per un món sense barreres!

Font: lavanguardia.com / hdl (fotografia)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu