sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Formant i sensibilitzant en accessibilitat

formació accesibilidad

Válida sin barreras segueix treballant a favor d’un món més accessible, i no només oferint solucions salvaescales per tal que les persones grans, amb discapacitat o mobilitat reduïda puguin superar qualsevol barrera arquitectònica, sinó formant, educant i sensibilitzant a la població sobre la importància de fer la vida més fàcil a tothom sense excepció.

És per això que el 25 d’abril, Válida sin barreras ha renovat el seu compromís amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots de la Universitat Internacional de Catalunya (ESARQ-UIC), que aquest proper octubre encetarà la seva tercera edició. En la renovació del conveni van ser-hi presents el director comercial de Válida sin barreras, Albert Vila, el rector de la UIC, el Dr. Pere Alavedra, i el director del postgrau, l’arquitecte Enrique Rovira-Beleta.

El curs formarà consultors en accessibilitat, una figura que donarà resposta a un mercat ampli d’empreses que necessiten professionals per afrontar els nous reptes de la societat com l’envelliment de la població, l’augment de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda temporal, i en general, que vetllin per un increment de la qualitat de vida de totes les persones.

Els estudis combinen teoria i pràctica i incideixen en el valor de l’accessibilitat des d’un punt de vista global i transversal, analitzant-la en diferents àmbits: espais urbans, edificis públics o privats, noves tecnologies, mitjans de transport, turisme accessible i cultural, inserció laboral, empresa i ergonomia, i accessibilitat social, d’oci i del temps de lleure. Un nou disseny, un nou concepte, de la societat per encaminar-la cap a la comoditat, la seguretat i la igualtat de condicions.

Amb aquesta formació es pretén, a més, descobrir “les capacitats de les persones amb discapacitats” i veure que “l’accessibilitat no és només una necessitat per a les persones amb discapacitat, sino un avantatge per a tots els ciutadans”, afirma el director Rovira-Beleta.

Seguint amb la filosofia d’aconseguir l’accessibilitat universal, el programa es realitza online, d’aquesta manera poden cursar-lo alumnes de qualsevol part del món sense necessitat de desplaçament.

Des de Válida sin barreras estem orgullosos de poder col·laborar amb aquest Postgrau en Accesibilitat, ja que pas a pas, i entre tots, aconseguirem un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu