sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Fràgils per fora, forts per dins”

Coneixeu la Sandra Jiménez?

La Sandra té paràlisi cerebral, tot i que la seva condició no li ha impedit ser directora de cinema, triomfar en festivals d’aquesta disciplina i ser candidata al Premi Nobel de la Pau per la seva tasca a favor de la infància. També ha escrit un llibre titulat: “Si yo puedo, ¿tú porqué no?

Tot això, i més, amb 26 anys.

Per a la Sandra la discapacitat ha d’entendre’s com una característica. Segons les seves paraules a la revista El Universal: “ la discapacitat no fa a la persona, és només una condició agregada a un mateix, com ho és ser alt, o morè, ser ros, tenir els ulls blaus, o de color café: la discapacitat és només una característica més que no ens defineix”.

El seu documental sobre les històries de 4 persones amb diferents tipus de discapacitat “Fràgils per fora, forts per dins” va guanyar el premi al millor documental al Festival de Zanate, a Colima. “La fragilitat del cos de les persones amb discapacitat no ens determina; ja que a l’interior som igual de forts que qualsevol altra persona” afirma la Sandra a la publicació.

La cineasta combina el seu treball al cinema amb una gran tasca com a conferenciant. Té clar que la seva funció a la vida és “dignificar l’essència d’aquells que tenim discapacitat”.

Si voleu conèixer-la millor podeu veure ‘entrevista completa que li van fer aquí:

http://bit.ly/WQHHdL

La Sandra ens dóna un gran exemple de capacitat i superació de barreres. Si ella pot, tots nosaltres també.

 

Font i foto: El universal.com.mx | Adrián Hernández

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu