sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

França inaugura la primera clínica ginecológica per a dones amb discapacitat.

L'Institut Mutualista Montsouris de París és la primera clínica ginecològica per a dones amb discapacitat a França. Aquest servei ha estat molt bé rebut pel públic ja que durant anys ha denunciat la falta d'assistència sanitària adequada en aquesta matèria.

I és que, actualment, només el 10% de les dones amb diversitat funcional acudeix de manera regular a revisió ginecológica. La nova clínica pretén, a més d'augmentar el nombre de visites, garantir l'accessibilitat total del servei: sales i taules exploratòries adaptades, taules extensibles elèctriques, utensilis…etc. Fins i tot s'ha realitzat una formació específica dirigida al personal sanitari.

Aquest centre ha estat guardonat amb el premi de discapacitat “Fundació Médéric Malakoff” com una de les cinc millors iniciatives innovadores del 2015.

Font: boletingenerosidad.cermi.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu