sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fundació ONCE i la Unió Internacional del Notariat s'uneixen per millorar l'accés universal

once accès univeral

Es pretén impulsar l'aplicació dels Drets de les Persones amb Discapacitat, per implicar als més de 300.000 notaris que treballen en els més de 87 països del món on tenen presència, i propulsar així la realització d'activitats conjuntes per promoure els drets de les persones amb discapacitat i millorar el seu dia a dia.

Gràcies a aquesta col·laboració, la Unió Internacional del Notariat mitjançant l'ajuda de Fundació ONCE, establiran una sèrie de mesures per sensibilitzar als notaris sobre les necessitats i demandes dels ciutadans amb discapacitat, a més d'ensenyar mesures d'intercanvi d'informació entre ambdues entitats i aportar exemples de bones pràctiques en la matèria entre els països membres. També es pretén millorar en matèria d'accessibilitat jurídica i física al servei públic notarial i formacions en l'àmbit jurídic relacionat amb la discapacitat.

Imatge: El vicepresident executiu de Fundació ONCE, Alberto Durán, i el president de la Unió Internacional del Notariat, el notari José Marqueño.

Font: www.discapnet.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu