sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Fundació ONCE ofereix formació en noves tecnologies a joves amb certificat de discapacitat

certificar de discapacitat curs formació ONCE

Amb aquest projecte s'espera augmentar la ocupabilitat dels alumnes mitjançant l'adquisició de competències digitals i laborals tan demandades per les empreses. 

L'Acadèmia Digital estarà finançada pel Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, els alumnes hauran d'estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ). 

Fundació ONCE concedirà beques als alumnes per recolzar-los econòmicament amb les despeses de transport i allotjament que puguin tenir amb motiu de la seva participació en l'Acadèmia.

Per inscriure's a l'Acadèmia, es pot fer inscrivint-se a través de la pàgina web www.a11d.es o http://academiadigital.fundaciononce.es fins al dia 9 de maig. Entre el 17 i 22 de maig es dirà la llista d'admesos. El curs s'impartirà en grups de 15 a 20 persones distribuïts en torns de matí i tarda. 

El programa disposarà de dues fases, la primera amb un caràcter més general en el qual s'inclourà ofimàtica, programació, iniciació al màrqueting digital, disseny, gestió de xarxes socials, conceptes bàsics d'accessibilitat, habilitats socials i de comunicació. L'es segona fase tindrà un caràcter més tècnic en el qual s'impartirà: Màrqueting i disseny, Programació i Noves professions tecnològiques.

 

Font: https://academiadigital.fundaciononce.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu