sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Gaudir de l’òpera des de qualsevol lloc

La institució cultural i l’empresa de telefonia han llançat, en el marc de l’acord de col·laboració de tres anys de duració entre ambdues entitats, un projecte de realitat virtual que permet visionar les representacions d’òperes a través d’una aplicació totalment gratuïta. A més, s’espera que els consumidors d’aquesta aplicació puguin també tenir al seu abast contingut exclusiu per poder descobrir les entranyes d’un dels teatres més famosos del món. L’app és gratuïta, està dissenyada en anglès i castellà i es podrà descarregar tant en l’àmbit nacional com internacional, però per poder gaudir de les reproduccions a través de l’app, seran necessàries les ulleres que reprodueixin la imatge en realitat virtual.

L’ària de Madama Butterfly serà l’encarregada de donar pas a l’estrena d’aquesta nova aplicació durant el mes de juliol. A més, l’aplicació albergarà també un primer documental anomenat Un paseo por el teatro, amb el que els espectadors podran recórrer espais els quals el públic no hi pot accedir habitualment, com la fosa, el taller de sastreria o la sala d’assaig. A poc a poc, s’aniran generant nous continguts de manera periòdica, com un fragment de l’òpera La Boheme, actualment en cartellera o La joya Real.

La finalitat d’aquesta iniciativa és apropar la cultura i permetre a tot el món gaudir del teatre com si hi estigués present. El projecte pretén ser una aposta tecnològica i obrir-se al públic, per trencar amb les barreres d’accesibilitat que, a vegades, acompanyen a aquests edificis.

Font: europapress.es, elpais.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu