sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Genny, la cadira de rodes més tot terreny

Diuen que, en el llunyà orient, un geni atrapat en un llàntia meravellosa va concedir tres desitjos a un jove anomenat Aladí. El que no sap ningú és que el geni es va guardar un d'aquests desitjos i que l’utilitzaria milers d'anys més tard per dotar d'una total llibertat de moviments a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.

Els desitjos de vegades es fan realitat i traspassen les fronteres imaginàries dels contes. Així és com, a dia d’avui, ens ha arribat a les mans la cadira de rodes amb tecnologia Segway anomenada Genny (segurament en honor a aquest geni tan astut).

Pujat a ella, l'usuari pot desplaçar-se per qualsevol tipus de superfície amb només balancejant lleugerament el cos cap a davant (per avançar) o cap a enrere (per frenar). A més, la tecnologia Segway garanteix un equilibri gairebé màgic de l'usuari sobre les dues rodes. Per si això fos poc, la Genny permet realitzar girs de 360º sobre el seu propi eix, garantint a aquest sorprenent enginy l'accessibilitat a qualsevol espai per reduït que sigui. D'aquesta manera, amb la Genny podem entrar sense problemes dins d'un ascensor i donar mitja volta o, fins i tot, pujar a l'autobús sense cap impediment.

La genial Genny, a més, disposa d'una autonomia de 40km i les seves bateries de liti es poden recarregar en qualsevol endoll amb un simple cable. D'aquesta forma sempre és a punt per rendir al màxim.

Per cert, us explico un secret? El geni es va reservar un as a la màniga pels més aventurers, brindant-los l'oportunitat d'adaptar-li el kit tot terreny “X-Road” per convertir-la en una màquina sense barreres.

Vet aquí un gos, vet aquí un senglar, aquest conte només ha fet que començar!
Per a més informació: http://youtu.be/k8ma7emiplw

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu