sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Girona aposta pel turisme accesible

Girona realitza una gran aposta pel turisme accesible. Aquests dies, membres de l’equip de Turisme i Comerç del consistori gironí juntament amb el vicepresident de l’entitat MIFAS, Albert Carbonell, han realitzat una visita guiada en cadira de rodes per a comprovar l’accessibilitat dels carrers, places i monuments de la ciutat.

Aquest és un pas més que els permetrà analitzar la situació real de Girona i establir així una nova línia estratègica de promoció del turisme accessible. Fa uns mesos van treballar en una prova pilot destinada al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda durant la 58ª. edició de Girona Temps de Flors. Es van crear uns itineraris dissenyats específicament per tal que les persones amb discapacitat poguessin accedir als punts més destacats de l’exposició i van elaborar mapes amb els recorreguts adaptats.

El president de MIFAS, Albert Carbonell, agraeix la “involucració activa a favor del turisme accesible” i valora molt positivament el treball realitzat quant a eliminació de barreres arquitectòniques.

Felicitem al consistori, així com al nostre col·laborador MIFAS, per aquest tipus d’iniciatives. Junts aconseguirem ciutats per a tothom.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu