sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Golf Adaptat: ajudes tècniques per millorar l'accessibilitat

El passat 26 d'abril va començar el IV EDGA-Terramar Open per golfistes en cadira de rodes, reunint als millors jugadors d'Europa en aquesta modalitat. La cita va tenir lloc al Club de Golf de Terramar de Sitges (Barcelona), ocasió que es va aprofitar per presentar les últimes novetats en ajudes tècniques per millorar l'accessibilitat.

D'una banda, hi ha les cadires de rodes. Aquestes han d'estar dissenyades per moure pels camps de golf, pendents i zones de difícil accés sense danyar la gespa. Suposen un repte tecnològic, però en el qual ja ha és possible trobar alguna referència. Un dels exemples més coneguts és el de Paragolfer, una cadira de rodes que exerceix menys pressió sobre la gespa que la sabata d'una persona. A més, el seient permet al golfista adoptar una postura alçada per a un joc més agradable.

Les cadires de rodes només algunes de les novetats que es van poder veure durant l'esdeveniment. També es van poder veure dispositius com el Bionic RelifGrip Golf Glove, un guant que millora l'adherència i alleuja les mans dels jugadors amb artritis; o el Amputee Golf Grip, dissenyat per a les persones a les quals els falta una mà. Gràcies a aquests ajuts és possible millorar l'autonomia dels jugadors, però també perfeccionar els seus cops i la comoditat de joc.

Encara que en la majoria de camps de golf l'accessibilitat continua sent una tasca pendent, el desenvolupament de dispositius com aquests permet acostar aquest esport d'una manera inclusiva. S'obren així les portes a la introducció de millores en les instal·lacions, integrant a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda.

Font: Mygolfway

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu