sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Google Maps informarà sobre l’accessibilitat dels llocs

Google Maps nou servei sobre accessibilitat d'establiments cadira de rodes

Segons informa l’empresa, un equip de Google ja va treballar en aquest projecte gràcies a una política de la companyia l’any 2004, però havia quedat oblidada. La iniciativa convidava als treballadors a dedicar un 20% de la jornada a desenvolupar projectes personals que poguessin beneficiar a l’empresa. Alguns d’aquests resultats exitosos van ser el Gmail o Google News.

Per poder desenvolupar aquest nou servei presentat, l’equip va recollir la informació a través de dades que pengen els usuaris perquè futurs consumidors coneguin més l’establiment o el lloc que visitaran. D’aquesta forma, aquest servei sobre l’accessibilitat dels llocs només ha estat disponible quan Google ha recollit la suficient informació al respecte.

Si ets usuari en cadira de rodes i vols conèixer aquesta informació, només fa falta anar a la descripció del lloc i clicar a la pestanya de serveis. Allà es mostrarà la informació sobre accessibilitat de l’establiment, útil per a persones que es desplacen en cadira de rodes, però també per a persones amb dificultat per a moure’s, com per exemple persones d’edat avançada o famílies que utilitzen un cotxet per a bebès.

Font: lavanguardia.com

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu