sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Gran festa de tardor a Válida sin barreras!

Hem tornat al col·le i a la feina amb les piles ben carregades. Tenim ganes de tornar-vos a veure, de saludar-vos i de passar una bona estona.

Així que, el dissabte 8 d'octubre us convidem a venir a Válida sin barreras perquè us hem preparat un munt de sorpreses. Primer… tenim nou showroom! Portem mesos preparant una caseta accessible i sense barreres que té les portes obertes per a tots vosaltres. A més, podreu provar diferents models de salvaescales, plataformes i ascensors, entre d'altres.

Perquè pugueu venir amb tota la família hi haurà jocs infantils, amb inflables i tallers divertidíssims, i si als grans també us agrada jugar... podreu pujar al toro mecànic!

No faltarà el pica a pica ni les begudes perquè amb tant d'enrenou segur que tindrem gana.

A més, us hem preparat un doble concert: Slow Drivers i Parellop.

Slow Drivers és un grup de Smooth, Funk, Rock, Soul i R&B format per 4 grans músics de llarga trajectòria professional: Higini Fernández (guitarra), Joan Claramunt (Baix), Juan Pérez Aznar (bateria) i la Hanna Moya (veu).

I seguirem amb Parellop, un grup que recupera i actualitza sonoritats del millor pop i rock dels 90’s, ja sigui de l'àmbit català (Sopa de Cabra, Umpah-pah…) com de grups internacionals (Pixies, Pearl Jam…). Els seus directes estan pensats i treballats per aconseguir una total fusió i connexió amb el públic. Així que tots llestos per a una gran festa! Pare Llop està format per Albert Teixidó (veu i guitarra), Pep Vidal (Pianos) i Albert Llorens (Guitarra). El seu nou disc, “Pols”, recull 11 temes que parlen d'històries i situacions que ens porten a fer un pols a la vida.

Esteu tots convidats! Us esperem el dissabte 8 d'octubre al matí, de 10h a 14h.

A més, compartim festa amb els nostres companys de Comercial Nonó i també podreu gaudir del seu emocionant Concurs de Carretons Elevadors on els participants han de mostrar la seva destresa amb les forquilles dels carretons Linde.

Per a informació podeu trucar-nos al telèfon gratuït de Válida sin barreras: 900 414 000 (extensions 112, 123 o 129) o enviar-nos un correu aquí. 

Fins aviat!

  • Jornada de Portes Obertes de Válida sin barreras i Comercial Nonó
  • Dissabte 8 d'octubre
  • Matí de 10h a 14h
  • Direcció: Polígon Industrial de Montfullà, Carrer Can Culebra núm. 21, Bescanó C.P 17162 (Girona)
  • Telèfon gratuït de contacte i informació: 900 414 000 (extensions 112, 123 o 129)
  • Mail de contacte: [email protected]
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu