sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guanyadors del concurs Válida sin barreras - CB MIFAS

I ja ha arribat el dia més esperat, el dia en què sortegem la pilota i la samarreta del nostre equip de básquet en cadira de rodes: el Válida sin barreras - CB MIFAS!

El concurs consistia a entrar en el nostre Facebook i respondre la pregunta que fèiem en el nostre post: digues-nos 3 noms d'alguns dels jugadors de l'equip.

Sabem que no era fàcil, però a la nostra web hi havia una pista immensa. Dediquem una notícia al Válida sin barreras - CB MIFAS i en ella parlàvem de la seva trajectòria i els seus jugadors.

I ara sí, del sorteig realitzat entre totes les persones que van deixar un comentari correcte en el nostre facebook el guanyador ha estat...

¡Lluis Ayats Roca!

Les seves respostes van ser: Carlos Bermudez, Ricardo Muñez i David Guerra ➡️ Correctíssim!*

Felicitats Lluis, ens posarem en contacte amb tu per donar-te la pilota de bàsquet amb totes les signatures dels membres de l'equip i la samarreta. Promet-nos que ens enviaràs una foto!

Moltes, moltes, gràcies a la resta de participants. I atents, als propers sorteigs.

Fins aviat!

 

*Us recordem els noms de tots els jugadors d'aquest fantàstic equip de bàsquet adaptat Válida sin barreras - CB Mifas: Marcelo Moreno, Ramón Bel, Victor Niubó, Carlos Bermúdez, Ricardo Núñez, Francisco Javier Aldamiz-Echevarria, Domingo Bosc, David Guerra, Carlos Manjón, Josep Tatché i Carlos Bermúdez.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu