sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guia de farmàcies accesibles

En algun moment o altre de les nostres vides, qui més qui menys, ha d’anar a la farmàcia. A vegades, preferim anar a la que tenim més a prop, d’altres a la que ens sentim millor atesos o més segurs. Sigui quina sigui la farmàcia a la que volem anar, el que és indispensable és que sigui accessible.

Amb l’objectiu de potenciar l’accessibilitat d'aquests establiments sanitaris, Fundació ONCE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics amb la col·laboració de Sanofi, han el·laborat una Guia de Farmàcies Accessibles.

Podeu descarregar-la aquí.

La publicació recull una sèrie de recomanacions sobre quins elements millorarien l’accessibilitat del local, pensant en les necessitats de les persones amb discapacitats físques o psíquiques. D’aquesta manera faciliten un test d’auto-evaluació i aconsellen sobre els elements que milloren l’accessibilitat de la farmàcia, des de l’accés al local fins a l’atenció directa amb el client.

Hem de tenir en compte que adaptar les farmàcies no només beneficia al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó també a les persones grans, les dones embarassades, pares, persones amb croses, persones amb carrets…etc.

L’accessibilitat… és un dret de tots! 🙂

 

Foto: Corresponsables (@Corresponsables) / Servimedia

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu