sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guía de la Hosteleria Accesible

Ens trobem de ple a l’estiu, és temps de vacances i és un fet que ens ve de gust sortir de casa i gaudir d’uns moments de relax i oci. Si esteu pensant en anar-vos-en uns dies d’hotel o menjar en un nou restaurant, podeu fer un cop d’ull a aquesta Guía de la Hostelería Accesible. Una pàgina web realitzada per la ONCE i la Federación Española de Hostelería que recull els millors establiments hostelers del territori.

En aquesta hi trobareu aquells locals que superin amb èxit tres criteris: accessibilitat per a persones amb discapacitat, preus i oferta gastronòmica.

La finalitat d’aquesta guia és facilitar la cerca d’allotjaments turístics i restaurants adaptats i oferir informació detallada i d’interès, com el menú, el tipus de cuina i el preu aproximat.

A més, tots aquells locals hostelers adaptats que estiguin interessats poden inscriure’s de manera gratuïta a la web, i podran incloure informació sobre l’accessibilitat del local, l’oferta gastronòmica, els horaris i les activitats. Una informació que avaluaran a posteriori els usuaris.

Visca l’estiu accessible!

Guía de la Hostelería Accesible aquí

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu