sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guía de la Hosteleria Accesible

Ens trobem de ple a l’estiu, és temps de vacances i és un fet que ens ve de gust sortir de casa i gaudir d’uns moments de relax i oci. Si esteu pensant en anar-vos-en uns dies d’hotel o menjar en un nou restaurant, podeu fer un cop d’ull a aquesta Guía de la Hostelería Accesible. Una pàgina web realitzada per la ONCE i la Federación Española de Hostelería que recull els millors establiments hostelers del territori.

En aquesta hi trobareu aquells locals que superin amb èxit tres criteris: accessibilitat per a persones amb discapacitat, preus i oferta gastronòmica.

La finalitat d’aquesta guia és facilitar la cerca d’allotjaments turístics i restaurants adaptats i oferir informació detallada i d’interès, com el menú, el tipus de cuina i el preu aproximat.

A més, tots aquells locals hostelers adaptats que estiguin interessats poden inscriure’s de manera gratuïta a la web, i podran incloure informació sobre l’accessibilitat del local, l’oferta gastronòmica, els horaris i les activitats. Una informació que avaluaran a posteriori els usuaris.

Visca l’estiu accessible!

Guía de la Hostelería Accesible aquí

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu