sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guia digital sobre accessibilitat als hotels de Santander

accesibilitaten los hotels de Santander

L'Ajuntament, CERMI Cantàbria i el Centre d'Accessibilitat i Ajudes Tècniques (CAT), en col·laboració amb l'Associació Empresarial d'Hostaleria, elaboraran aquest document, que inclourà una descripció tant de les característiques de l'entorn dels establiments, com de les instal·lacions (recepció, habitacions,...) i serveis dels mateixos, ha informat l'Ajuntament en nota de premsa.

També es tracta d'una forma per estimular als establiments del sector per adoptar noves mesures que facin més accessibles els seus serveis i instal·lacions als viatgers amb algun tipus de discapacitat. El regidor d'Autonomia Personal ha destacat la importància d'implicar als agents privats per continuar donant passos entre tots cap a un turisme més accessible i ha ressaltat la bona disposició oposada en aquest sentit entre els representants del sector.

 

Font: europapress.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu