sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guia per a la compra de cadires salvaescaleras

guia salvaescales preu|guia salvaescales preu

És important tenir en compte alguns factors a l'hora d'adquirir una cadira salvaescales.

Válida sin barreras us dóna alguns consells de característiques primordials que han de tenir aquests aparells elevadors que ens permeten pujar i baixar les escales de la nostra llar de manera fàcil i segura.

I és que les cadires salvaescales són de les solucions més sol·licitades per les persones grans o amb mobilitat reduïda, per ser una opció versàtil i molt fàcil d'instal·lar.

Comencem. Què hem de valorar?

1. És vital que la cadira tingui sensors de seguretat que tallin el corrent elèctric a la cadira elevadora quan siguin activats en trobar algun obstacle.

2. Cadires amb seients giratoris. Li serà de gran ajuda, ja que podrà pujar i baixar de la cadira sense doblegar el cos. Val la pena valorar la seguretat afegida que suposa en el moment de descendir de la cadira una vegada arribat a destinació. 

3. Provi la cadira i valori que el recorregut comenci i es detingui amb la màxima suavitat, sense amb prou feines notar-ho.

4. Aségurese que la seva cadira salvaescales llisca suaument, hi ha models que es llisquen de manera més delicada que uns altres.

5. En el cas de tall elèctric la seva cadira no ha de vibrar i li ha de permetre acabar el viatge de forma segura.

6. El cinturó de seguretat li proporciona una mesura de fiabilitat extra.

7. L'interruptor de clau per poder encendre i apagar la màquina, afegeix seguretat a l'ús de la cadira enfront dels més petits de la casa.

8. Una cadira amb pantalla digital, li permetrà diagnosticar de manera fàcil els errors simples que puguin ocórrer.

9. Un comandament a distància li permetrà recuperar i enviar la cadira a dalt o a baix.

10. Ocupen poc espai. Un de les principals pors de les persones que volen instal·lar una cadira en la seva llar és si aquesta hipotecarà molt d'espai en la seva escala. Les cadires salvaescales de Válida sin barreras permeten a tota la família pujar i baixar per les escales, ja que quan la cadira no està en ús es plega de braços, seient i reposapeus. Totalment plegables per minimitzar la intrusió.

Totes les cadires elevadores de Válida sin barreras garanteixen la màxima comoditat i confort en els desplaçaments i disposen dels millors i més novedosos sistemes de seguretat.

Pot demanar-nos assessorament gratuït en el 900 414 000 / [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu