sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guia per millorar la sensibilització i impulsar l’accessibilitat universal al comerç

accessibilitat en el comerç

Aquesta guia serà un recull de totes les aportacions de les entitats del sector de la discapacitat segons s’ha explicat a la II Jornada Metropolitana “Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable” realitzada a Sant Feliu de Llobregat que anirà dirigida a 36 municipis metropolitans. L’objectiu de la jornada era establir uns criteris per millorar els espais privats, com els comerços o els restaurants, amb la col·laboració de totes les parts implicades.

Aquesta jornada ha contat amb la participació de més de 30 entitats entre associacions i federacions de persones amb discapacitat, una quinzena de municipis, TMB, la diputació de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, Dincat, Fesoca, Acapps, COCEMFE i l’ONCE.

Pilar Díaz, presidenta de COCEMFE, ha destacat el caràcter col·laboratiu i participatiu d’aquesta guia de recomanacions que a la tardor estarà acabada i llesta per lliurar als ajuntaments, comerços, col·legis, entitats, institucions, empreses o qualsevol altre sector de la societat.

 

Font: diarideladiscapacitat.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu