sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Guies de luxe a Quart de Poblet

Quart de Poblet, a la Comunitat Valenciana, ha comptat amb uns guies turístics de luxe.

Un total de 15 joves amb discapacitat intel·lectual s’han convertit aquests dies en guies intèrprets del patrimoni natural del seu poble. El grup s’ha format durant diverses setmanes per a poder explicar al seu públic detalls com el tipus d’arbres que trobem al municipi i les seves característiques. A més, han preparat una sèrie d’itineraris guiats que han compartit amb els alumnes de 5è de primària d’una de les escoles de la ciutat. D’aquesta manera, prop de 50 nens han recorregut els seus carrers i places i han après curiositats sobre la seva vegetació.

Aquesta iniciativa és fruit del projecte Inspira’t que pretén formar a les persones amb discapacitat intel·lectual per tal que puguin optar a una millor qualitat de vida i entrar al món laboral, a la vegada que guanyen en autonomia i autoestima.

A més, també contribueix a sensibilitzar i informar a la ciutadania en matèria mediambiental. Què us sembla la idea? A nosaltres, genial!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu