sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Habitatges accessibles protegits per a les persones amb discapacitat física, visual o auditiva

Es programarà un habitatge accessible per cada 25 habitatges o fracció, en els projectes d'habitatges protegits, promoguts o subvencionats per les administracions públiques, excepte en les promocions inferiors de 12 habitatges quan no existeixin sol·licituds, segons van informar fonts del Govern regional en un comunicat.

Es crearà el Registre Regional d'Habitatge Accessible Protegit per adequar la reserva d'aquest tipus d'habitatges a la demanda. En ell es recolliran totes les sol·licituds realitzades per les persones amb discapacitat i els habitatges accessibles protegits construïts a la Comunitat.

Aquestes són dos de les principals novetats del reglament de la Llei d'Accessibilitat Universal de la Regió de Múrcia, desenvolupat per la Conselleria de Foment i Infraestructures i consensuat amb les associacions, entitats i col·lectius de persones amb discapacitat.

Amb aquest reglament, es pretén assegurar la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits de la vida dels usuaris en cadira de rodes, així com les persones amb discapacitat visual o auditiva.

 

Font: www.elpais.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu