sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Handiplanet, la guia col·laborativa de viatge sper a persones amb discapacitat

On anem a anar de vacances aquest estiu? Estarà adaptada Itàlia? Podré trobar restaurants accessibles a París? Per resoldre tots aquests dubtes arriba una innovadora iniciativa de part de dos joves: Handiplanet.

Handiplanet és la primera guia de viatges col·laborativa per a les persones amb diversitat funcional. Els seus creadors són Emmanuel i Melina Kouratoras, dos germans de Nantes (França) van començar aquest projecte després de trobar-se amb múltiples dificultats en preparar un viatge a Grècia per a persones amb discapacitat, no trobaven informacions útils i fiables que els garantís una estada sense sorpreses. I és que Melina, de 31 anys, té discapacitat motora i no pot viatjar sense la seva cadira de rodes.

En tornar del viatge van fundar aquesta guia de viatges a internet amb una plataforma col·laborativa, on usuaris i viatgers comparteixen informacions dels llocs en els quals han estat, si el lloc és adequat per a persones amb discapacitat, quina cadira de rodes usen, si fa falta anar acompanyat, com està equipat un local, museu, restaurant…etc.

Per formar part d'aquesta comunitat fa falta registrar-se. En tres setmanes de vida s'han introduÏt informacions de 5.000 llocs diferents. Aquesta idea que ara com ara està només en francès, pot expandir-se per tot el món, ja que la informació que pengen és de molta importància per a moltes persones.

A Espanya, hi ha 7 milions de persones que viatgen seguint criteris d'accessibilitat i solen gastar un 25% més que la resta de turistes.

 

Font: easyviajar

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu