sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Hotels amb salvaescales? Museus amb elevadors?

salvaescales en hotels i plataformes|salvaescales en hotels i plataformes

Saber si un restaurant, parc, hotel, gaudeix d’una bona accesibilitat, és determinant per a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat alhora d’escollir entre diferents opcions. Per a reduir temps i esforços, és millor dirigir-se directament a aquella piscina que ja sabem del cert que disposa d’un elevador hidràulic, a aquella plaça amb rampes, o a aquell local que ens facilita la vida amb una plataforma pujaescales. Però, com ho podem saber quins són els llocs millor o pitjor adaptats?

Per sort, amb les constants innovacions tecnològiques, s'estan desenvolupant eines molt funcionals, com la nova aplicació Esaccesible App, per a dispositius Android.

En concret, Esaccesible App, permet a l’usuari valorar el grau d’accessibilitat d’un lloc en baix, mitjà, alt. També inclou altres funcions com, per exemple, posicionar-lo a Google Maps o marcar el nivell d’accesibilitat per colors, per a poder detectar amb un simple cop de vista les zones millor acondicionades.

Les persones discapacitades introdueixen les valoracions segons la seva experiència, així, quanta més gent l'utilitzi, més gran serà la base de dades.  És una aplicació gratuïta encara que, si es prefereix sense publicitat, està disponible per 0,80 euros.

Val la pena afegir que el creador de Esaccesible App és Juanjo Bilbao, amb artrogriposisi múltiple. Bilbao, no només ha desenvolupat una aplicació per a tothom, si no que contribueix, amb la seva idea, a avançar cap a una societat igual de Válida i sense barreres.

Per entendre millor Esaccesible App podeu mirar el següent video: http://bit.ly/TuAAbT

 

Font: http://bit.ly/X0Uldo

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu