sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

I Concurs de Curts “Sin barreras”

Amb quines dificultats s’enfronten diàriament les persones amb discapacitat? Barreres arquitectòniques? Físiques? Socials? Si sou creatius i teniu un punt de vista original sobre aquest tema podeu plasmar-lo en un video de com a màxim 2 minuts de durada, perquè té premi! I és que la Universitat Camilo José Cela organitza el I Concurso de Cortos “ Sin barreras”.

Participar és fàcil, ja que els videos poden gravar-se amb càmares de fotos digitals, tablets, telèfons mòbils… L’únic que han de fer els participants és pensar, analitzar, investigar i identificar aquells problemes que dificulten la vida de les persones amb diversitat funcional i presentar-los de manera creativa en un curt.

L’objectiu principal de la iniciativa és prendre consciència de les dificultats quotidianes a les que fan front les persones amb discapacitat, com pujar escales.

Teniu temps per a presentar els treballs fins el divendres 30 d’abril a les 20h.

Per a més informació aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu