sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

I Congrés sobre el Dret a l'Autonomia Personal

dret a l'autonomia personal accessibilitat

Del 21 al 22 d'octubre de 2019 es realitza a Barcelona en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) l'I Congrés sobre el Dret a l'Autonomia Personal “Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat” organitzat per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) en col·laboració amb COCEMFE Catalunya.

COCEMFE és una Organització no Governamental sense ànim de lucre que treballa per a enfortir i millorar les condicions de les persones amb discapacitat física mitjançant més de 1.600 organitzacions, dividides en Confederacions Autonòmiques, Entitats Estatals i Federacions Provincials que també gestionen i congreguen a diferents associacions locals.

L'objectiu d'aquest Congrés és abordar el tema del dret sobre totes les persones amb discapacitat per a millorar la seva autonomia personal i aconseguir una inclusió social de la mateixa manera que la resta de les persones.

Per a això, s'han traçat quatre grans temes sobre els quals es treballaran els seus drets:

• La garantia dels drets al llarg del cicle de vida

• La tecnologia per a millorar la qualitat de vida. De les TIC a les TEP

• La ciutat com a espai de vida i convivència

• Les dades col·lectives com a eina de transformació social

A Válida sin barreras som conscients de la realitat a la qual es troben exposats aquest col·lectiu i per aquest motiu, volem donar veu a les seves necessitats i donar suport a una inclusió social real.

Per això, Marià Santiago, assessor i tècnic especialitzat de Válida sin barreras realitzarà una presentació sobre Innovació en accessibilitat: millores en la supressió de barreres arquitectòniques.

Inscripcions obertes per al Congrés.

 

Ens veiem allà!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu