sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

I Congrés sobre el Dret a l'Autonomia Personal

dret a l'autonomia personal accessibilitat

Del 21 al 22 d'octubre de 2019 es realitza a Barcelona en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) l'I Congrés sobre el Dret a l'Autonomia Personal “Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat” organitzat per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) en col·laboració amb COCEMFE Catalunya.

COCEMFE és una Organització no Governamental sense ànim de lucre que treballa per a enfortir i millorar les condicions de les persones amb discapacitat física mitjançant més de 1.600 organitzacions, dividides en Confederacions Autonòmiques, Entitats Estatals i Federacions Provincials que també gestionen i congreguen a diferents associacions locals.

L'objectiu d'aquest Congrés és abordar el tema del dret sobre totes les persones amb discapacitat per a millorar la seva autonomia personal i aconseguir una inclusió social de la mateixa manera que la resta de les persones.

Per a això, s'han traçat quatre grans temes sobre els quals es treballaran els seus drets:

• La garantia dels drets al llarg del cicle de vida

• La tecnologia per a millorar la qualitat de vida. De les TIC a les TEP

• La ciutat com a espai de vida i convivència

• Les dades col·lectives com a eina de transformació social

A Válida sin barreras som conscients de la realitat a la qual es troben exposats aquest col·lectiu i per aquest motiu, volem donar veu a les seves necessitats i donar suport a una inclusió social real.

Per això, Marià Santiago, assessor i tècnic especialitzat de Válida sin barreras realitzarà una presentació sobre Innovació en accessibilitat: millores en la supressió de barreres arquitectòniques.

Inscripcions obertes per al Congrés.

 

Ens veiem allà!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu