sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

I els guanyadors són…

Ja han sortit els noms dels guanyadors dels premis Romper Barreras 2013, uns guardons que tenen com a objectiu distingir els treballs “més innovadors i creatius en l’aprofitament de la tecnologia de suport com a eina per a solucionar problemEs d’autonomia de les persones amb discapacitat”.

En total van presentar-se 85 propostes de les quals 10 han resultat premiades.

És el cas de Pelayo Martín guanyador de la categorIa individual per haber adaptat una càmera web especial que li permet moure un robot Lego i executar certs moviments que ell no pot fer a causa de la seva discapacitat.

El segon classificat en Individual va ser Jairo Ruiz-León, que va crear un comunicador dinàmic que reconeix un dels pocs moviments que realitza: el dels ulls. D'aquesta manera pot parlar amb els seus amics.

També van obtenir un reconeixement els treballs col·lectius com el de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç de Barcelona per apostar per eines tecnològiques per a nens i nenes amb qualsevol tipus de discapacitat i la Organització Mater Misericordiae de Balears, per presentar un projecte que usa un gran ventall de recursos tecnològics, alhora que és inclusiu i enriquidor: el rodatge d’una pel·lícula.

Els guanyadors es repartiran un premi de 18.000 euros i rebran productes dels organitzadors Toshiba, Microsoft i BJ Adaptaciones.

L’entrega de premis tindrà lloc a Barcelona, el proper mes d’octubre.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu