sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

I Gala Benèfica per l’Esclerosi Múltiple

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia del sistema nerviós central que afecta al cervell, el tronc de l’encefal i la medul·la espinal. Es malmet la mielina, la substància que envolta les neurones i que recobreix les fibres nervioses, i en conseqüència l’habilitat dels nervis per a conduir les ordres del cervell disminueix o s’interromp.

Es diagnostica sovint entre els 20 i els 40 anys, i afecta més a dones que a homes. De fet, es tracta de la malaltia crònica més freqüent en adults joves a Europa i la segona causa d’incapacitat en aquest grup de població, després dels accidents. De moment no es coneix cura per aquesta malaltia, encara que existeixen teràpies que n’aturen el seu progrés; tractaments que intenten controlar-ne els símptomes i mantenir la qualitat de vida normal del pacient.

Amb l’objectiu de conscienciar i informar la població sobre l’EM, el proper 31 de maig, el Teatre Lope de Vega de Sevilla acollirà la “I Gala Benéfica por la Esclerosis Múltiple”, que comptarà amb la participació d’un gran nombre d’artistes: Antonio Santiago y su Grupo, Esperanza Fernández, Juan Andrés Maya y su Grupo, Falete, Aurora Vargas, Pansequito, Farruquito y Compañía.

Les entrades surten a la venda el dia 25 de maig, a les 17,30h, i els preus oscil·len entre els 9 i els 25 euros. A més, disponsen d’11 places per a cadira de rodes. Per a més informació: 957 52 38 11 o [email protected].

Venda d’entrades a www.generaltickets.com.

Fila 0 o donativos: 2100 5037 91 0200064649

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu