sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Idees de regals útils i originals per regalar als nostres avis i àvies

Quan arriben aquestes festes, ens trenquem el cap per aconseguir el regal perfecte pels nostres amics i familiars més estimats. Quan pensem en els avis i àvies el primer que pensem és en regals com corbates, mocadors, colònies, sabons... Són molt útils, tot i que també podem obrir aquest ventall si pensem en d’altres opcions més originals i igualment funcionals.

  • Llibres: les persones grans solen disposar de temps, un bon hobby per a gaudir-lo és la lectura. Proveu amb aquests títols: “L’avi que va saltar per una finestra i va marxar” de Jonas Jonasson, o “Arrugas” de Paco Roca.
  • Quaderns d’exercicis i jocs per estimular la ment.
  • Cadires, butaques i reposapeus.
  • Pujaescales: cadires pujaescales per poder-se moure amb comoditat per totes les habitacions de les seves llars, elevadors domèstics per poder accedir de nou al jardí... Amplia informació aquí.
  • Cadires de rodes amb tecnologia Segway. Una alternativa a la cadira de rodes tradicional i que funciona amb tecnologia Segway. T’expliquem més aquí.

 

Mil opcions i solucions als regals de Nadal, algú té més idees?

Foto: il·lustració Anna Llenas

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu