sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

II Carrera Madrid También Solidario

Més de 500 persones es van unir a una causa solidària, inclusiva y esportiva aquest cap de semana: la II Carrera Madrid También Solidario. Una iniciativa organizada por la Fundación También amb l’objectiu de fomentar la integració a través de l’esport i la mobilitat sostenible.

Els participants van haver de recorrer distàncies d’entre 600 metres i 5 quilòmetres que es repartien en diferents carreres, també per a nens. Els trajectes estaven pensats per què les persones amb discapacitat poguessin disfrutar-los a peu, en cadira de rodes i en bicicletes adaptades.

Un dels participants va valorar l’experiència com a molt positiva: “és molt bo córrer amb gent que no té discapacitat” i va afegir que “em fa il·lusió córrer amb el meu fill”.

Fantàstica iniciativa!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu