sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

II Concurs de Relats Breus: Històries en un ascensor

Bases II Concurs de Relats Breus Válida sin barreras - Llibreria 22

Si sou uns artistes de la paraula, si no podeu viure sense els bolígrafs, el paper o els teclats d'ordinador, si us fiqueu al llit amb mil i una idees al cap que traspasseu a la vostra llibreta de possibles arguments sigui l'hora que sigui… Aquest és el vostre moment! Després de l'èxit de la primera edició, arriba el segon concurs literari organitzat per Válida sin barreras i la LLibreria 22.

Aquest any la temàtica gira entorn a “Històries en un ascensor”. Així que, obriu les portes a la imaginació perquè dins d'un ascensor poden passar… tantes coses!

Poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys amb relats curts i originals escrits tant en català com en castellà i que no hagin estat premiats en altres concursos.

Un consell! El jurat de l'any passat va ressaltar la importància de posar un bon títol (original, diferent...) al vostre relat, això pot ser determinant a l'hora de ser seleccionats o descartats.

L'extensió del relat ha de ser d'una pàgina (una midaDINA4), en lletra Arial 12 i amb espai simple. S'admetran fins a dues obres per cada concursant.

Podeu presentar els treballs de dues maneres:

  • La primera, en PDF i via e-mail a [email protected]. En l'assumpte heu de posar: CONCURS LITERARI “Històries en un ascensor…”.
  • I, la segona, per via postal, podeu enviar els textos a la següent adreça:

VÁLIDA SIN BARRERAS

Pol. Ind. Montfullà

Can Culebra, 21

Bescanó 17162 (Girona)

El termini per presentar les obres finalitza el dijous 6 d'abril de 2017. Els guanyadors es faran públics en una gala de lliurament de premis que es realitzarà a Girona, amb data i hora a confirmar en les properes setmanes.

Els textos seleccionats es difondran a les xarxes socials, web i blog de Válida sin barreras.

El jurat estarà format per 3 persones relacionades amb el món editorial i el llibre.

I com tot l'esforç té la seva recompensa… Heus aquí els premis:

1r. Premi: 150 euros
2º. Premi: lot de llibres valorat en 60 euros
3r. Premi: lot de llibres valorat en 40 euros

Aquí adjunt hi teniu les bases completes perquè us ho pugueu descarregar.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte. Podeu trucar-nos al telèfon 900 414 000 o escriure'ns a [email protected]

Esperem els vostres relats amb moltes ganes. Endavant, artistes!

La publicació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc dissabte 22 d'abril, a les 11:30, a l'Espai 22 de la Llibreria 22 (Carrer Hortes, 22 - Girona). És un acte obert a totes les persones interessades, amb accés lliure. Els assistents a més podran gaudir d'un taller d'escriptura a càrrec de Núria Martí i un pica-pica gratuït. Us esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu