sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

II Jornada d'Accessibilitat al centre MIFAS Sirius Girona

Cadira de rodes Zinger de Válida sin barreras|Jornada Tècnica Accessibilitat Válida sin barreras i MIFAS SIRIUS Girona

Si us diem Zinger, Raizer o Genny, més d'un es pensarà que són noms de ciutats, de mosquits o de roba d'esquí. Però gens més lluny de la realitat, totes elles són noves solucions d'accessibilitat que fan la vida més fàcil a les persones amb discapacitat o poca mobilitat, i dijous 23 de març podreu provar-les totes en la II Jornada sobre accessibilitat que es realitzarà al Centre MIFAS Sirius per a l'Autonomia Personal de Girona.

Durant la jornada, Gemma Oliver, terapeuta ocupacional de GRUP MIFAS, ens explicarà què serveis i tipus d'assessorament es realitza al Centre per a l'Autonomia Personal – MIFAS SIRIUS Girona.

Li seguirà, Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, que farà la formació teòrica i pràctica sobre les últimes novetats en accessibilitat i elevació vertical. També presentarà aquestes tres solucions: Zinger, Raizer o Genny.

Zinger és una cadira de rodes elèctrica plegable, de les més lleugeres del món: pesa 18 kg amb el motor i la bateria inclosos. És apta tant per moure's en espais d'interior o exterior, i es plega molt fàcilment, amb el que pot guardar-se en el maleter del cotxe, cabre a qualsevol ascensor o elevador o en un pis petit.

Raizer també és una cadira, però aquesta elevadora i serveix per solucionar emergències quan una persona cau al sòl. També pesa poc i es pot transportar en dues borses lleugeres para quan es necessiti. Després, es munta en menys de 3 minuts ajusto a la persona que ha sofert la caiguda. Per aixecar-la és tan fàcil com prémer un botó. La incorporació es realitza amb un moviment suau i confortable.

A Genny segur que ja la coneixeu, però pujar-se en ella és tota una experiència. És una cadira de rodes que funciona amb tecnologia Segway i que es mou amb el moviment del nostre tors. Si tirem el cos cap a davant, la cadira avança. Si ho tirem per enrere, la cadira es frena. Per rotar, és tan simple com moure lleugerament el manillar, i podem arribar a fer voltes de 360 graus, que són molt útils quan ens trobem dins de l'ascensor per poder col·locar-nos bé per entrar o sortir.

En la II Jornada d'Accessibilitat podreu conèixer els detalls tècnics i característiques d'aquestes cadires capdavanteres en autonomia i mobilitat, a més de provar-les. És una bona oportunitat per estar al dia en accessibilitat. La trobada està dirigida a professionals del sector sociosanitari: terapeutes ocupacionals, assistents socials, infermeras, fisioterapeutes,… Així com tot aquell particular que tingui curiositat per aquestes màquines. És totalment gratuïta.

Dia: dijous 23 de març

Hora: 09:45h

Lloc: MIFAS SIRIUS GIRONA | C/ Empúries,31 | 17005 Girona

Les places són limitades

 

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ:

Podeu fer-la online aquí o bé:

Sara Devesa | 972 41 40 41 | [email protected] | www.mifas.cat

Ester Montjer | 900 414 000 | [email protected] | www.validasinbarreras.com

 

Us esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu