sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

II Torneig de Pàdel en cadira de rodes

Aquest proper cap de setmana (els dies 17, 18 i 19 d’abril) es celebrarà el II Torneig de Pàdel en cadira de rodes. La ciutat de Toledo ha estat l’escollida per acollir l’esdeveniment i reunirà 21 parelles de joc que competiran per ser els millors.

Al torneig participarà en Luis Peinado, abanderat de Válida sin barreras. Anteriorment, en Luis també va participar al I Torneig de Pàdel en cadira de rodes celebrat a Murcia, convocatòria que li va suposar entrar en el Top 5 nacional. Llavors, la competició comptava amb 18 parelles, tres menys que les registrades a Toledo. Per això aquest segon torneig suposa tot un repte esportiu i una oportunitat excel·lent per a escalar posicions en el rànking nacional.

Des de Válida sin barreras volem expressar tot el nostre suport y ànim al Luis Peinado, una persona en majúscules que demostra, una i altra vegada, un gran esperit de lluita y superació personal.

Som-hi Luis!

Per un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu