sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

III Concurs de Fotografia “Ciudad y Turismo para todos”

Si passegeu per la vostra ciutat i veieu una instal·lació que permet l’accés a tothom. Si aneu de viatge i us topeu amb una solució salvaescales meravellosa. Ho heu fotografiat? Doncs, si és així, podeu participar al 3r Concurs Fotogràfic sobre Accessibilitat Universal “Ciudad y Turismo para Todos” que organitza la Ciutat Accessible.

La temàtica és l’accessibilitat universal. Han de ser imatges positives relacionades amb l’arquitectura, l’urbanisme o l’entorn natural, i on tothom tingui igualtat d’oportunitats d’accedir i gaudir dels espais, sense fer distincions segons les capacitats físiques o sensorials.

Segur doncs que heu estat en algun lloc quotidià o d’oci que sigui inclusiu amb les persones amb discapacitat o movilitat reduïda. Sí?….Click!

Podeu enviar fins a un màxim de 5 fotografies per participant i teniu temps fins l’1 d’abril de 2013. Més informació a [email protected]

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu