sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

III Jornades d’Accesibilitat i Mobilidad al Patrimonio

Jornades accessibilitat i movilita ten el Patrimoni|jornades d'accessibilitat i movilitat en el patrimoni

Cáceres acollirà del 17 al 19 d’abril les III Jornadas de Accesibilidad y Movilidad en el Patrimonio, organitzades per Ciudades Patrimonio de la Humanidad, y durant les que es treballarà l’accés a alguns conjunts històrics d’Espanya.

De moment, s’hi han inscrit 120 persones de diferents punts de l’estat espanyol, especialment de les 13 ciutats que formen part de Ciudades Patrimonio (Alcalá de Henares, Ávila, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona i Toledo).

Marisa Caldera, regidora d’Accesibilitat a l’Ajuntament de Cáceres, ha explicat que l’objectiu de la trobada es “conciliar accessibilitat i patrimoni” i intercanviar experiències perquè “totes les persones puguin conèixer els nostres conjunts històrics”.

Les jornades comptaran amb ponències orientades a l’adaptació del transport urbà als barris històrics; també hi participaran diferents associacions de persones amb discapacitat per donar a conèixer el seu punt de vista, i el portaveu de la Comissió de Discapacitat del Congrés dels Diputats, Francisco Vaño Ferre.

Són jornades d’accessibilitat en tots els aspectes ja que comptaran amb personal intèrpret del llenguatge dels signes, bucles magnètics per a les persones sordes i les sales s’adaptaran per a les persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu