sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Impacte social de l'accessibilitat

impacte social accessibilitat salvaescales|impacte social accessibilitat salvaescales

La majoria de les nostres ciutats i edificis presenten barreres per a les persones amb discapacitat: voreres, parcs, places..., també locals d'oci, bancs, oficines públiques i fins i tot centres de salut. Les persones amb diversitat funcional no poden viure la seva vida amb el màxim d'autonomia i viuen pendents d'aquest graó que es troba al seu portal i que els impedeix arribar a l'ascensor, o valoren cada dia la possibilitat de quedar-se a casa essent més que una elecció, gairebé una obligació.

Existeix una clara necessitat de millora dels espais en accessibilitat però, com en tot, aquestes solucions tenen un cost associat. Quin és l'impacte econòmic i social de l'accessibilitat?

Els beneficis d'invertir en accessibilitat sobrepassen amb escreix la despesa realitzada en la millora i rehabilitació d'habitatges aptes para tothom. Invertir en accessibilitat suposa:

  • Una millora de la qualitat de vida de tots els veïns, amb i sense discapacitat.
  • Es revaloritza la propietat.
  • S'eviten possibles sancions que en un futur puguin sorgir com a conseqüència de les Inspeccions Tècniques dels Edificis.

Aquest interessant debat serà l'eix central de l'I Congrés FEPAMIC compromesos amb la societat: L'impacte econòmic i social de l'Accessibilitat, que es realitzarà a Còrdoba el dia 11 d'abril de 2014.
Entre d’altres, les conferències giraran entorn a:

• La dimensió social i econòmica de la Llei de Propietat Horitzontal.
• Drets i deures de les persones amb discapacitat envers la seva comunitat.
• L'accessibilitat en les Inspeccions Tècniques d'Edificis.
• Possibilitat d'actuació en Via Pública per a la millora de l'accessibilitat.
• Solucions tècnicament viables en edificis de vella construcció.
• Ajudes tècniques.

Válida sin barreras patrocina i col·labora activament en aquest Congrés. Us esperem a la nostra conferència sobre Ajudes Tècniques i us convidem a provar algunes solucions salvaescales i veure el seu funcionament.

Aquest és un esdeveniment d'especial interès per a administradors de finques, presidents de comunitats, arquitectes, arquitectes tècnics i, per descomptat, per a totes aquelles persones amb discapacitat i els seus familiars.

El Congrés està organitzat per FEPAMIC, la Federació Provincial d'Associacions de Minusvàlids Físics i Orgànics de Còrdoba. Un moviment associatiu de i per a les persones amb diversitat funcional que promou la plena integració, la millora de la qualitat de vida i la defensa dels seus interessos.

http://www.fepamic.org/quienes-somos/mision,-vision-y-valores

Recordeu, la cita és l’11 d'abril a Còrdoba de 9h a 20,30h.
Podeu inscriure-us fins el 31 de març.

Més informació aquí. 

Us hi esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu