sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Inclusió a la universitat

La Universitat de València (UV) rep el Premi Cermi.es 2013 en la categoria “institucional” per la seva política d’inclusió de les persones amb discapacitat, que realitza des de fa anys a través de la Unitat per a la Integració de les persones amb Discapacitat.

El jurat dels Premis Cermi.es va premiar la UV per “haver assumit amb decisió la dimensió inclusiva de la discapacitat en totes les esferes universitàries, des de l’atenció a l’alumnat amb discapacitat a la investigació, la docència i la responsabilitat social”.

Els Premis Cermi.es volen reconèixer i impulsar les iniciatives o accions de persones o institucions que més s’hagin distingit, en àmbits com la inclusió laboral, la investigació social i científica, l’accessibilitat universal o l’esfera institucional, a favor de les persones amb discapacitat i els seus familiars.

No obstant, encara queda molta feina per fer. Garantim una educació per a tothom.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu