sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Iniciatives creatives per aconseguir fons

Què podem fer con la roba que tenim en l'armari i que no usem? Fàcil, un mercat ambulant solidari! Aquesta és la idea que van dur a terme amb èxit dues germanes: Sílvia Pascual, afectada d'esclerosis múltiple, i Esther.

Les dues germanes tenien molta roba, sabates i complements en bon estat i que no usaven, així que van decidir informar de la iniciativa a Facebook i van passar de 40 persones convidades a 800 gràcies a l'efecte viral de les xarxes socials.

En veure l'èxit de la seva iniciativa es van veure obligades a canviar la ubicació del mercat: en comptes de realitzar-ho a casa seva com estava previst van haver de buscar corrent un altre local, que els hi va cedir una amiga durant una tarda a Badalona. En tan sols 4 hores van aconseguir vendre tota la roba i van obtenir 1.000 euros. Els preus de les peces eren de 5 euros, i la dels complements, mocadors, collarets o cinturons a 2 euros.

Moltes de les persones i amics de les noies no només van comprar roba solidària sinó que també els hi van portar roba pròpia en bon estat, d'aquesta manera podran realitzar un 2º mercat ambulant solidari!

Els fons recaptats es destinen a la Fundació Esclerosi Múltiple, amb qui Válida sin barreras comparteix valors i col·laboració.

Font: Fem.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu