sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

INSERTA imparteix un curs de formació per a l'ocupació per a persones amb discapacitat

curs de formació per feina de persones amb discapacitat

El curs que va començar el passat dilluns, tracta competències digitals per a 12 persones amb discapacitat a la ciutat de Valladolid. Aquesta acció formativa de 25 hores lectives s'imparteix fins al proper 2 de març i està dividida en tres mòduls diferenciats: 'Avancem amb l'ofimàtica'; 'Aplicacions ofimàtiques' i 'Avancem en Internet'.

Inserta proporciona als alumnes informació sobre les destreses professionals que els permetin un rendiment competitiu al mercat de treball i el desenvolupament d'aptituds i habilitats personals per aconseguir la plena participació en el seu entorn laboral i social.

Aquest curs s'emmarca dins els programes operatius d'Inclusió Social i de l'Economia Social (Poises) i d'Ocupació Juvenil (POEJ), que està desenvolupant Fundació ONCE a través d'Inserta, amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per incrementar la formació i l'ocupació de les persones amb discapacitat.

Un curs amb la finalitat de poder informar al màxim als seus alumnes perquè puguin sentir-se competitius dins del mercat de treball i socialment inclosos.

Font: servimedia.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu