sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Instal·la una cadira salvaescales a casa: millora la teva qualitat de vida

instalar cadira salvaescales a casa

Válida sin barreras és l'empresa nacional líder en solucions per a l'accessibilitat. Des de més de 20 anys està especialitzada en la supressió de barreres arquitectòniques mitjançant la instal·lació de cadires pujaescales, plataformes salvaescales i mini-elevadors. Allà on hi ha escales, Válida sin barreras té una solució a mida amb un únic objectiu: fer la vida més fàcil i segura a les persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda i a les persones d'avançada edat.

Si vius a casa i cada dia et costa més pujar i baixar escales (o tens por a caure), donem resposta a les preguntes més freqüents:

Puc instal·lar una cadira salvaescales a casa meva?

Per descomptat que sí. El primer que has de saber és que totes les cadires salvaescales es fan a mida de la teva escala. Per aquest motiu, un assessor tècnic ha de, primerament, visitar el lloc on es troba l'escala i prendre les mides necessaries (la visita i l'assessorament és gratuït i sense compromís). Seguidament, l'assessor li indicarà quin tipus de cadira és la més indicada per a aquest tipus d'escala i per a la seva situació. Procedint, a continuació, a oferir-li un pressupost a mida. És important recalcar la importància que l'assessor visiti casa seva perquè cada escala és diferent, ja sigui en forma (existeixen escales rectes i escales corbes) i en recorregut (per exemple, no té el mateix cost una cadira salvaescales per pujar una planta que una altra per pujar dues plantes).

També existeixen cadires salvaescales per a exterior?

Efectivament. Válida sin barreras disposa de models de cadira pujaescales especialment dissenyats per a la intempèrie i preparats per fer front a les inclemències del temps sense que s'espatllin. Aquestes cadires salvaescales són perfectes per a aquelles persones amb mobilitat reduïda que volen accedir, per exemple, al pati o al jardí.

Quina diferència Válida sin barrerass de les altres empreses que també venen salvaescales?

 

Válida sin barreras és, primer de tot, una empresa del país. O sigui, una empresa d'aquí. A més, és l'empresa nacional número 1 en vendes. Aquesta dada, juntament amb els més de 20 anys d'especialització en el sector de l'accessibilitat, és sinònim d'experiència, de confiança i tota una garantia. Així mateix, treballa amb les millors marques del mercat per oferir la màxima qualitat en les seves màquines, fabricades totes elles a la Unió Europea i compleixen amb els més rigorosos estàndards de qualitat i seguretat. Válida sin barreras disposa del catàleg de productes en accessibilitat més complet del mercat i d'un equip de professionals format per enginyers i tècnics altament qualificats. Així mateix, Válida sin barreras disposa d’un Servei d'Assistència Tècnica per oferir-li un manteniment preventiu de la màquina i realitzar reparacions urgents.


És molt car un instal·lar un salvaescales?

Es tendeix a creure que instal·lar una cadira salvaescales a casa és un luxe, però no és així. Disposar d'una cadira salvaescales no és cap luxe, és una necessitat. Una cadira salvaescales és una ajuda per millorar la qualitat de vida de les persones grans i d'aquelles que tenen mobilitat reduïda. Davant d’aquesta necessitat cal saber que existeixen models de cadira per a totes les butxaques. Tot dependrà del tipus d'escala, del recorregut, de la cadira escollida i dels opcionals. Per això l’animem a que demani pressupost sense compromís al telèfon gratuït 900 414 000, o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. Es sorprendrà!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu