sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Instal·lacions realitzades, la nova secció web de Válida sin barreras

Quan parlem de solucions en accessibilitat se sol pensar en ajudes tècniques per a persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. Però el concepte “accessibilitat” és tan ampli com a difús. Les cadires salvaescales i les plataformes pujaescales són solament algunes de les solucions que permeten trencar amb les barreres arquitectòniques més comunes… però existeix un ventall de productes pensats per a cada persona. Sota aquesta premissa, neix “Instal·lacions realitzades”, la nova secció web de Válida sin barreras.

Aquesta nova secció té com a objectiu recollir totes les instal·lacions realitzades per l'empresa. D'una manera clara i ordenada, es mostra la diversitat de situacions en què és possible superar qualsevol barrera arquitectònica, per difícil que sigui. A més, els internautes podran escollir atributs específics segons els seus interessos: ascensors de llarg recorregut, elevadors exteriors, plataformes salvaescales a Barcelona, etc.

D'altra banda, donis de l'empresa recalquen la necessitat de deixar-se assessorar a l'hora de comprar salvaescales o ascensors elevadors. “Es tracten de productes adaptats a cada cas, fets a mesura i pensats per a una situació concreta” diu Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, i assenyala que “és important l'experiència de l'empresa, però també el seu grau d'empatia cap al client”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu