sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Instal·lacions realitzades, la nova secció web de Válida sin barreras

Quan parlem de solucions en accessibilitat se sol pensar en ajudes tècniques per a persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. Però el concepte “accessibilitat” és tan ampli com a difús. Les cadires salvaescales i les plataformes pujaescales són solament algunes de les solucions que permeten trencar amb les barreres arquitectòniques més comunes… però existeix un ventall de productes pensats per a cada persona. Sota aquesta premissa, neix “Instal·lacions realitzades”, la nova secció web de Válida sin barreras.

Aquesta nova secció té com a objectiu recollir totes les instal·lacions realitzades per l'empresa. D'una manera clara i ordenada, es mostra la diversitat de situacions en què és possible superar qualsevol barrera arquitectònica, per difícil que sigui. A més, els internautes podran escollir atributs específics segons els seus interessos: ascensors de llarg recorregut, elevadors exteriors, plataformes salvaescales a Barcelona, etc.

D'altra banda, donis de l'empresa recalquen la necessitat de deixar-se assessorar a l'hora de comprar salvaescales o ascensors elevadors. “Es tracten de productes adaptats a cada cas, fets a mesura i pensats per a una situació concreta” diu Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, i assenyala que “és important l'experiència de l'empresa, però també el seu grau d'empatia cap al client”.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu