sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Institut Guttmann i TMB units per al foment de l’accessibilitat i l’autonomia personal

foment de l'accesibilitat i l'autonomía personal

L’Instittut Guttmann i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han signat l’acord la renovació de col·laboració del programa Sortides Urbanes que consta de dues sessions mensuals en que pacients de l’institut Guttmann aprenen dels voluntaris de TMB com estan configurades les xarxes de metro i autobusos i tos els elements d’accessibilitat i seguretat que existeixen. 

Gràcies a aquesta iniciativa, es fomenta l’autonomia personal de les persones amb alguna discapacitat o mobilitat reduïda en l’ús del transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquest acord de col·laboració va començar l’any 2000 i ja sòn 1.700 pacients que han pogut aprofitar les gairebé 150 sortides urbanes realitzades. 204 pacients han participat durant el darrer any de les 14 sortides que l’hospital ha realitzat. De la mateixa manera, poden ajudar a les persones amb una discapacitat neurològica o amb problemes de mobilitat per al seu desplaçament de forma autònoma a través dels serveis de transport públic i constituint una part del procés neurorehabilitador que l’Institut Guttman du a terme amb els seus pacients per tal que puguin dur una vida autosuficient i satisfactòria.

 

Font: diarideladiscapacitat.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu