sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Integra a l’Escola”

A partir de jocs, els nens i nenes de 3 i 8 anys de les escoles de La Rioja, participaran al programa “Integra a l’Escola” amb l’objectiu de “situar als nens en el context de la discapacitat, que descobreixin per ells mateixos la realitat a la que s’enfronta cada dia una persona que pateix una discapacitat de qualsevol tipus i puguin, a través de l’empatia, tractar-la amb naturalitat, normalitat, i sobretot, igualtat”. Així ho ha explicat José Ignacio Nieto, conseller de Serveis Socials.

La iniciativa pretén que, dins de les aules, els alumnes ampliïn els seus coneixements sobre la discapacitat: a qui afecta, quins tipus de discapacitat hi ha, quins objectes els dónen suport dia a dia (cadires de rodes, bastons…),etc.

Després, fora de les aules, posen en pràctica allò après a través de jocs i activitats lúdiques. Per exemple, realitzen circuits asseguts en cadires de rodes, o es guien els uns als altres mentres realitzen tasques quotidianes amb els ulls tapats.

El programa a més de ser inclusiu i carregat de valors, també impulsa la creativitat ja que es complementa amb un concurs de dibuix i un de microrelats. Els resultats es faran públics el dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu